Potvrzení na tábory a jiné volnočasové aktivity

Všechna potřebná potvrzení na tábory, sportovní soustředění a brigády si zajistěte předem – zastupující lékaři během dovolených nemohou potvrzení vystavovat.  V naprosté většině případů vystavujeme potvrzení z počítače,  není třeba nevyplněné potvrzení nosit,  je ale potřeba se domluvit, co konkrétně potřebujete a v případě změn v  léčbě, alergiích, adrese apod. předat  tuto informaci předem. Jakmile bude potvrzení hotovo, dostanete zprávu, že je možné vyzvednout. Při vyzvedávání prosíme o trpělivost – ne vždy může sestřička všeho nechat a běžet se podívat, kdo klepe.

Pokud máte v pořádku preventivní prohlídky,  potvrzujeme  způsobilost k zotavovacím akcím, umělecké činnosti,  práce s dětmi, zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství a přihlášky do školek a na střední i vysoké školy podle zdravotní dokumentace. Není třeba přijít i s dítětem.

U přihlášek na školy potvrzujeme konkrétní obor – přihlášku je potřeba přinést vyplněnou, včetně kódu studia. Ověřte si, že škola potvrzení vyžaduje – kolonka je na všech přihláškách, ale ne na každý obor je potvrzení lékaře potřeba.

Ke  způsobilosti k řízení motorových vozidel a na sportovní prohlídky je potřeba  aktuální vyšetření,  na které je potřeba se objednat.

Aktuální ceny potvrzení a vyšetření naleznete v ceníku.

Děkujeme za pochopení

Ordinace MUDr. Malinské